Totalrenovering af badeværelse i København

Er dit badeværelse gammelt og slidt? Og drømmer du om at få et lækkert nyt badeværelse, som gør hverdagen nemmere og passer til dine behov? Så står GE Byg klar til at hjælpe dig. Vi realiserer dine drømme og indfrier dine behov i forbindelse med totalrenovering af badeværelse. Vi har mange års erfaring med diverse renoveringsopgaver, og vi har et hold af dygtige medarbejdere, der ved, hvad de laver, og som altid står klar til at yde den bedste service. Dermed kan du kan få et renoveret badeværelse lige efter dine ønsker.

Hvad koster det at totalrenovere et badeværelse?

Hos GE Byg ved vi, at det kan være dyrt at renovere sit badeværelse. Men vi hjælper dig med at finde de bedste og mest effektive løsninger, så du undgår, at prisen bliver unødvendig høj.

Prisen på totalrenovering af badeværelse kan variere meget, og det afhænger af en række faktorer. Herunder størrelsen på badeværelse, materialevalg og lignende. Ønsker du en konkret pris for renovering af dit badeværelse, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et overslag eller et uforpligtende tilbud på projektet.

Hvor lang tid tager totalrenovering af badeværelse?

Hvor lang tid det tager med totalrenovering af et badeværelse, afhænger, ligesom med prisen, også af flere faktorer. Herunder omfanget af projektet og størrelsen på badeværelset, men også af kompleksiteten. Det kan derfor være svært at sige noget konkret om tidshorisonten, men du er mere end velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne med et bud.

Har vi indgået en aftale om, hvornår totalrenovering af dit badeværelse vil være færdigt, gør vi hos GE Byg altid vores bedste for, at det står færdigt og klar til brug til tiden. Det er nemlig vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler og udfører en given opgave ordenligt og altid til tiden.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om totalrenovering af badeværelse, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf.: 91 976 976 eller sende en mail på info@gebyg.dk.

Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Her kan du læse om totalentreprise hos GE Byg.

Anmeldelse: Totalrenovering af badeværelse

Vi kørte en lille udbudsrunde og valgte GE Byg, som den leverandør der bedst besvarede vores ønsker til renovering af badeværelse.
GE Byg leverede en total renovering inklusive installationer af nyt afløb i en ældre fredet ejerlejlighed på Østerbro.
Håndværkerne var meget imødekommende og professionel at arbejde sammen med. De kom med gode forslag til løsning og havde en fin forståelse af opgaven og vores ønsker.
Vi er meget tilfredse med resultatet og vil klart anbefale GE Byg som total leverandør af Badeværelser.

 

totalrenovering

Henninge Glegg Sørensen, 2100 København Ø

Læs flere anmeldelser af os