Vi er medlem af Byg garanti.

Hvis du benytter dig af virksomheder, der er medlem af BYG garanti, er du dækket ind af BYG Garantiordningen. Dét giver dig tryghed som kunde.

Renovering og totalentreprise i Søborg og omegn

Et byggeprojekt eller renoveringsprojekt kan være en stor mundfuld og kræver både overskud, tid og en god mængde faglig viden. Hvad enten du er villaejer, sommerhusejer eller lejlighedsejer, kan et byggeprojekt nemt vokse dig over hovedet. Skulle du bare have en lille tilbygning? Eller var der muligheder i det uudnyttede loftsrum- eller kælderrum? Der er mange muligheder, men også mange faldgruber. Derfor bør byggeprojektet altid styres effektivt fra start til slut for at give et godt resultat.

Det er her, GE Byg ApS kommer ind i billedet. Som bygningskonstruktører, er vi din professionelle byggerådgiver, og vi projektstyrer alle former for renoveringsarbejde, både som totalentreprenør eller hovedentreprise, men vi udfører også gerne mindre renoveringsopgaver – alt sammen med fokus på kvalitet og punktlighed. Vi har erfarne murere ansat, og om det er gulve, taget, vægge mv. der skal renoveres eller ombygges, finder vi den rette løsning i samarbejde med dig. Vi laver mange totalentrepriser i vores lokalområde omkring Søborg, Herlev, Gentofte og Lyngby, men vi dækker hele København.

 

Byggerådgivning og byggeledelse

Vi står for et professionelt byggerådgivningsforløb:

  • Forventningsafstemning med kunden – ønsker og krav formuleres
  • Eventuelt myndighedsprojekt
  • Liste med udbudsmateriale udformes
  • Byggeprojektet påbegyndes

Når du vælger os som din professionelle byggerådgiver, kan vi stå for alle dele af projektet. En opgave starter altid med en forventningsafstemning og en grundig dialog om kundens krav og ønsker. Som professionel fagmand vurderer vi, om hvorvidt et myndighedsprojekt er nødvendigt. Der kan være regler og krav i din kommune, som dit byggeprojekt skal overholde, og kaster du dig bare ud i et byggeprojekt, kan du komme til at overtræde disse regler. Vi sørger derfor for, at projektet overholder alle foranstaltninger, før det påbegyndes. Herefter udformer vi en liste med udbudsmateriale og kan herefter påbegynde arbejdet, hvis du ønsker at benytte os som din hovedentreprenør. Som professionel byggeleder udfører vi arbejdet og leder alle projektets dele fra start til slut, så du er sikker på et tilfredsstillende og veludført slutresultat, der overholder både dine krav og ønsker samt formelle foranstaltninger.