Vi er medlem af Byg garanti.

Hvis du benytter dig af virksomheder, der er medlem af BYG garanti, er du dækket ind af BYG Garantiordningen. Dét giver dig tryghed som kunde.

Totalentreprise København

Det kræver både overskud, tid og faglig viden at kaste sig ud i et større renoverings- eller byggeprojekt. Derfor står vi hos GE Byg ApS klar til at hjælpe dig med din næste store opgave, så du ikke skal bekymre dig om at komme i mål med drømmehuset.

Der er mange muligheder, men også mange faldgruber. Derfor bør byggeprojektet altid styres effektivt fra start til slut for at give et godt resultat.

Hvad er en totalentreprenør?

Som totalentreprenør sørger for vi at organisere hele byggeprojektet og holde styr på alt fra tømrerarbejde til el- og VVS-installationer.

Uanset om du bor i en villa, en lejlighed, mangler hjælp til at få sommerhuset klar til sæsonen eller noget helt fjerde, leverer vi et team af kompetente fagpersoner, der får huse i Lyngby, Herlev, Søberg og omegn til fremstå præcis, som du ønsker det.

 

Byggerådgivning og byggeledelse

Vi står for et professionelt byggerådgivningsforløb:

  • Forventningsafstemning med kunden – ønsker og krav formuleres
  • Eventuelt myndighedsprojekt
  • Liste med udbudsmateriale udformes
  • Byggeprojektet påbegyndes

Kompetent totalentreprise til din opgave

Hos GE Byg ApS er kunden altid i centrum for vores arbejde. Det betyder, at vi bevarer en dialog med dig og er tydelige i vores kommunikation, så dine ønsker altid står som kernen i projektet.

Derudover gør vores byggetekniske baggrund os i stand til at udføre opgaven ud fra kompetencer og faglighed, så du er sikker på, at det hele udføres korrekt. Du kan derfor trygt overlade din bolig i vores hænder.

Ring til os på +45 91 976 976 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få drømmehjemmet.