Renovering af hus

Er du i gang med at planlægge et større renoveringsprojekt af dit hus? Måske savner du et bedre indeklima eller komfort i hjemmet, eller også ønsker du blot et nyt udtryk. Det hele kan være en stor mundfuld, da det kræver overblik og tid at komme igennem.

Derfor står vi hos GE Byg ApS klar til hjælpe dig med enhver form for renoveringsopgave, så du slipper for at skulle bruge energi på det. I stedet kan du koncentrere dig om din dagligdag, mens vi skaber dit drømmehus. Om det er for at føre nye ideer ud i livet eller blot for at udbedre skader, står vi til rådighed for at hjælpe dit projekt i mål.

Hvor lang tid tager en renovering af hus?

Det kan være rart at have en tidsramme for en renovering af hus. Det er dog svært at fastlægge, da projektets varighed i høj grad afhænger af den specifikke opgave. Ofte varer et renoveringsprojekt mellem 8 og 10 uger, men de enkelte detaljer kan både resultere i et kortere eller længere arbejdsforløb.

Vi forsøger altid at give et estimat efter de indledende samtaler med dig omkring projektet.

Kunden i fokus

GE Byg ApS har fokus på dig som kunde, og dine ønsker og behov danner altid udgangspunktet for vores arbejde, så du ved, at det er dit drømmehus, der i sidste ende står færdigt.

For os er kemien mellem os og vores kunder vigtig, da vi med en god kemi og kommunikation kan arbejde mere effektivt og levere det bedst mulige arbejde, som du også kan genkende dig selv i. Vi vægter detaljer og kvalitetsbevidst arbejde højt, netop for at kunne levere det bedste resultat til dig.

Har du spørgsmål vedrørende renovering af hus, kan du altid kontakte os på +45 91 976 976 eller på mailen info@gebyg.dk for at høre mere.

Vi hjælper kunder i og omkring byerne Søborg, Lyngby og Herlev. GE Byg ApS kan også hjælpe med totalentreprise.