Vi er medlem af TEKNIQs Garantiordning.

Hvis du benytter dig af vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning. Dét giver dig tryghed som kunde.

 

VVS i Søborg

Fra vores base i Søborg vil vi være din foretrukne lokale VVS installatør i Københavnsområdet, og du kan derfor altid regne med os, når du skal have udført VVS opgaver af enhver slags i hovedstadsområdet.

Med vores faglige kompetencer indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik, kombinerer vi det overordnede overblik med tekniske færdigheder helt ned til den mindste detalje. Vi er effektive og løsningsorienterede, og vi gør hvad vi kan for at finde det resultat, du bliver gladest for.

VVS’er nær Herlev og Lyngby

Vi løser særligt mange VVS opgaver i Søborg, Herlev, Lyngby, Gentofte og Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi også akut VVS døgnvagt.

Ring på 91 976 976 for et uforpligtende tilbud.

VVS til renovering af badeværelse

Skal du renovere dit badeværelse eller blot udskifte enkelte komponenter? Vi lover, at du kommer sikkert i mål med dit projektet, når du samarbejder med os. Med vores viden om materialer og indretning installerer vi dine komponenter korrekt og indenfor den aftalte tidsramme. Vi er desuden rustet til at yde grundig rådgivning, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til de elementer og løsninger, der passer til de kvadratmeter, du har til rådighed og til din husstands behov.

Badeværelset er ikke længere et kedeligt og nødvendigt onde. I dag har det i højere grad fået status af et rum for velvære, og det kræver ligeså meget opmærksomhed som husets andre rum. Vi er opdateret med de nyeste tendenser på området, og vi hjælper dig med at få det bedste ud af dit badeværelse, hvad enten det er stort eller lille, og om det befinder sig i en gammel villa eller i et moderne etagebyggeri.

Eksempler på VVS arbejde

Se eksempler på vores arbejde til venstre eller nedenfor, eller kontakt os – vi står gerne klar med uforpligtende, professionel sparring på dine ideer.

Døgnhjælp ved akutte VVS-problemer

Står du pludselig med brud på et vandrør, et stoppet afløb eller er varmen gået en kold december-nat? Fortvivl ikke. Vores akutte VVS døgnvagt er åben i alle døgnets timer, 365 dage om året. Det betyder, at du altid er i gode hænder, hvis du pludselig står med akutte VVS problemer.

 

 

Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og omegn, og håndterer dit problem effektivt.
Ring 91 976 976 for at nå vores akut service, eller læs mere om den her.